Eget fat


Foto: augusti 2011
En dag hittade jag det här fatet på secondhand, det såg inte ut så här då utan var brunt med fläckar på. Jag tyckte att formen såg ut som ett näckros blad så jag köpte det för undefär 10 kr. När jag kom hem målade jag det grönt och lackade in det. Nu ser det vekligen ut som ett näckrosblad. Testa på det här också, det är jätte kul. Att förändra något eller snygga till något begangnat och göra det till sitt eget är både roligt och bra för miljön.

Härliga lådor


Foto: augusti 2011
Det här är tre lådor som jag gjorde i sommras, jag vart riktigt nöjd med dem. Kommentera gärna!

Blomstersamling


Foto: augusti 2011
Under sommaren 2011 samlade jag ihop olika växter och torkade i blompress. Sedan plastade jag in varje växt i boken och skrev om den. Jag tyckte det var roligt att göra en egen växt bok med det jag har hittat. Just nu har jag 31 olika växter i boken och det blir bara fler och fler. På bilderna är det sidorna med björk och blåklint.

Maj


Foto: Maj 2011
Jag upptäckte att jag har glömt att publicera alla bilder ifrån maj! Så här är några av dem. Äppel trädens blommor och björkens nya löv. Jag längtar redan till våren..

Änglar på ett moln


Foto: augusti 2011
Det här är en av lådorna jag har gjort! Jag dekorerade den med gula rosor och änglar på ett moln.. Den vart riktigt fin tycker jag!

RSS 2.0