Blomster i vintern


Foton: Januari 2011
Detta är två arrangemang som jag har gjort på hantverkslektionerna i skolan. Den ena är en krans med rosor, tulpaner, blåbärsris, och brudslöja. Själva kransen är av torkade grenar som vi plockade utomhus. Den andra är ett runt arrangemang med rosor, krysantemum, brudslöja, och buxbom ris. I botten är det en gammal tallrik som vi limmade fast en fyrkantig stomme på gjort av miskantus pinnar. Jag tycker att båda blev väldigt fina!
Ni kanske inte håller med mig..?
...Lämmna gärna en kommentar..

Kyla


Vinter foton: Januari 2012
Kyla är smärtsamt vackert!

Den gulligaste

Foto: November 2011
Bara för att min katt är den sötaste någonsin!

Askar


Foto: December 2011
Det här är några askar som jag blev väldigt nöjd med. De två översta askarna gav jag bort i julklapp till två kompisar, hoppas att de tycker om dem!

Mitt år- Januari

2011 har varit det vackraste året någonsin, därför ska jag publicera årets bästa foton!
Gott nytt år !


I Januari låg snön fortfarande som ett tjockt täcke över marken, medans vi njöt av de första växhus tulpanerna inomhus.

Mitt år- Februari


I Februari målade jag mina tre första tavlor och gjorde ett alla hjärtansdag arrangemang på hantverkstekniken..

Mitt år- Mars


I Mars började vår känslorna att komma.. Jag gjorde två arrangemang på florist lektionen som jag vart väldigt nöjd med.

Mitt år - April
I april blommade mina favorit blommor: pingstlilja och magnolia blommor, så jag var helt klart framme med kameran. Nu har de första blommorna kommit!

Mitt år - Maj
I maj åkte min klass till Kalmar för att göra blomster arrangemang till middagen som skulle hållas på kalmar slott, för skolas förening HS som fyllde 200 år.. De var en väldigt rolig resa som jag inte kommer glömma. I maj hade jag också min praktik på Floristhuset i Västervik.

Mitt år- Juni


I Juni blommade äntligen min rosenskära som jag sådde på våren.

Mitt år- juli


I juli var sommaren underbar!

Mitt år- augustiI Augusti åkte jag och min familj till stockholm, de här två bilderna är ifrån ett växhus som vi besökte. Där fanns det massor av växter som jag inte hade sett tidigare.

Mitt år- September


Foto: september 2011
I september fyllde jag sjutton år.. För att fira det bjöd jag mina vänner på hembakta cupcakes och te, vi hade väldigt roligt, Så det måste ha varit den bästa fördelsedagen jag har haft! I september testa jag på att för första gången göra en krans och måla en tavla med akryl.. Jag tycker att jag lyckades väldigt bra med det!

Mitt år- Oktober


Foton: oktober 2011
I oktober var hösten som allra vackrast! Jag fotade väldigt mycket den här månaden.. Det oranga blomster arrangemanget är vinnaren i en tävling i Elmia, jag tycker att det vart väldigt vackert!

Mitt år- November
Foto: november 2011
I november var jag väldigt pysslig och hann med att göra många nya lådor samtidigt som jag testade på att måla med akvarell..

Mitt år- December


Foto: december 2011
År 2011 har varit ett av de bästa åren jag någonsin upplevt.. Därför har jag publicerat de bästa bilderna i från 2011 , en månad i taget.


December började med att jag sålde mina designade askar på mejeriet i Västervik..


Innan det var dags att ta jullov ifrån skolan så tog jag kort på den här lilla ödlan och gjorde flera arrangemang på hantverkslektionen..
Sedan kom jullafton, och jag fick äntligen känna lite julstämning..


December och 2011 slutade med ett vackert fyrverkeri..

RSS 2.0