Anemon


Foto: April 2012

Blomsterarrangemang


Foto: April 2012
Som vanligt har jag satt ihop blomsterarrangemanget på en hantverkslektion, den här gången fick vi välja vilket sorts arrangemang vi ville göra, så jag valde att testa på något annorlunda. Det var roligt att helt bestämma själv vilka växter jag skulle använda och vilken kruka, så jag lät fantasin flöda. Bland annat använde jag tulpaner, galaxyblad, och gerbera. Denna gång vart jag riktigt nöjd, och det känns bra när jag inte hade någon som visade hur man skulle göra.
Lämna gärna en kommentar!

Vacker Vår


Foto: Mars 2012

Cupcake dream


Foto: Mars 2012
Cupcakes är så himla gott, samtidigt som de är väldigt söta! Den här gången valde jag att ha två olika glasyrer och lite olika strössel för att ge lite variation.

Crucus vernus


Foto: Mars 2011
...Krukus vetenskapliga namn, Crocus vernus...
...Krukus är en sådan otroligt vacker blomma, som lyser upp rabatterna när våren kommer...

Himmel och jord


Foto: Mars 2012
Det här är ett arrangemang som jag har gjort, med vaxblommor, gerbera, och axveronica. Vi gjorde de här arrangemangen på hantverkstekniken så det är två bilder på vad de andra i min klass har gjort. Mycket fint!


Butterfly Fly Away


Foto:Mars 2012

Vit nejlika


Foto:Februari 2012
Det här är ett blomsterarrangemang som jag har gjort av julros och vita nejlikor.

ChangeFoto: Februari 2012
Foton på mig: Denise Karlsson

Jag och min syster bestämde oss för att gå ut och fotografera, så jag satte upp en helt galen frisyr och drog på mig hatten. Det kändes underbart att få göra något helt annorlunda. Det var en väldigt vacker eftermiddag, så det blev massor av härliga foton.

På min resa


Foton: Februari 2012
..Ibland är vägen mellan Västervik och Gamleby rätt så vacker..

RSS 2.0