Blommig låda


Foto: agusti 2011
Den här lådan gjorde jag på sommar lovet när jag inte hade något att göra, jag tycker att det vart rätt så bra.

Cosmos bipinnatus


Foton : Denise August 2011
åh, lilla jag med rosenskäran i handen..

Magnolia krans

Det här är kransen jag gjorde förra lektionen av magnolia blad, tagetes, syren blad, och vita rosor. Jag vart väldigt nöjd för det var bra gjort när det är första gången. Arrangemanget går i i tre linjer som möts i mitten. En långlinje, en tjocklinje, och en långsträckande linje.

Det här är de kransar vi gjorde tillsmmans. Vi brukar vara sex stycken i klassen men den dagen var vi bara fyra.

Foton: september 2011

 


Pyssligt logga

Foto: september 2011
Nu läser jag en kurs som heter Småföretagande A, och då ska vi hitta på ett tränings företag som vi ska jobba med ( om affärside mm). Jag bestämde mig för att ha en liten butik där jag säljer pyssel saker mm, så den fick heta pyssligt. En av uppgifterna var att fixa en logga, så jag tog ett foto och skrev in en text till min logga istället för att rita. Jag vart nöjd med den, jag tycker att man ser att det är en pyssel butik..

Faith


Foto: agusti 2011
Det är är ännu än låda som jag har gjort. Jag tycker det är kul att visa upp vad jag har gjort så att jag kan inspirera andra. Hoppas att någon ser mina lådor och vill tetsa på själva! Det är jätte roligt!

Dekorera med tyg


Foto: agusti 2011
Jag har också dekorerat egna krukor. Med den här limmade jag på ett gammalt tyg och målade fatet rosa. Alla mina krukor har jag köpt ifrån secondhand och sedan snyggat till, för det är bra för miljön. Då får gamla och fula krukor användas igen. Det här var en gammal lerkruka med fula fläckar i färgen, men nu syns inte det. Jag planera att även sälja mina krukor som jag ska göra med lådorna.

Låda


Fotot: Agusti 2011
Den här lådan dekorerade jag med papper och glitter. Jag tycker att den vart gullig med den lilla ängeln som sitter i molnen.

Rosen


Foto: juli 2011

Ängel låda


Fotot: Agusti 2011
Denna låda dekorerade jag med massor av pärlor!

Ros låda


Foto Agusti 2011
De här är en gammal låda som jag hittade hemma. Den såg så tråkig ut så jag fixade till den lite med papper och tyg. Jag tycker att den vart mycket snyggare.

my flower box


Foto: Agusti 2011
Den här lådan gjorde jag i slutet av sommaren. Jag köpte en vit kartong låda, sedan dekorerade jag den med papper och pärlor. Det var kul att göra en egen låda istället för att köpa den, då får den se ut precis som jag vill. Jag har gjort flera lådor som jag tänkte visa upp här på bloggen, jag hoppas att kommer kunna sälja några när jag har mitt UF- företag. Hoppas att det kommer gå bra.

RSS 2.0